Kasdieniai patarimai dukrai #148

Jei visai atšoko fantazija, o norisi kažko ypatingo šeštadienio pusryčiams yra du variantai: arba unikalus turinys, arba unikali forma. jei kažkas sugalvojo kosmetiką servetėlėmis, o ne buteliais ar tūbelėmis, kažkas sugalvojo Smartą, o ne automobilį, tai ar sunku padaryti  kitokios formos sekmadienio pusryčius?
 Šokoladiniai varškės sūreliai  šaldiklyje tampa beveik ledais, o varškėčiai gali tingiai kepti orkaitėje, o ne keptuvėje, kaip, beje ir omletas. Daugiau laiko tingiam voliojimuisi lovoje, užuot stovėjus prie krosnies, spaudančios iškaitusiais riebalais. O kad forma būtų dar unikalesnė, varškėčius ir omletą galima kepti keksiuko formelėse. Arba pomidore (omletas draugauja su  pomidoru, bet varškėtukas – nelabai).
Na, kur dar galima supilt tradicinį turinį? 
P.S. Mėtas geriau šaldyti šaldiklyje – ir “sausai“,  ir  su vandeniu ledo formelėse. Dieviškas priedas vandeniui iš čiaupo. Ir visada ledinis!
image
Reklama

O ką jūs galvojat?

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s